overleg op de werkvloer
Interactie en beïnvloeding
Auteur: Laurens Schrijvers van Zenden

De invloed van de HR-manager - deel 2

Op welk gebied wil jij je invloed vergroten?

 

Invloedcirkel van de HR-manager

In deel 1 van dit blog beschreef ik de vijf invloedsferen waarbinnen de HR-manager zijn mooie werk doet, en wat je in die gebieden voor uitdaging kunt tegenkomen.

 

Je kunt – laten we daarvan uitgaan – tevreden zijn over je werk en over de invloed die je uitoefent. Toch heb ik in mijn werk als organisatieadviseur en coach vele HR-managers ontmoet die hun invloed wilden vergroten. In slechts enkele gevallen ging het daarbij om de inhoudelijke kant van het werk. Na enig nadenken en schroom konden zij met een specifieke casus toelichten waar zij naar hun gevoel tekortschoten. Die schroom was er niet voor niks: ze waren zichzelf tegen gekomen in de interactie die met anderen had plaats gevonden binnen de casus.

Dit is precies de benadering van de Trail of Life workshop voor HR-managers.

De wens meer invloed uit te oefenen staat gelijk met de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling. En persoonlijke ontwikkeling begint altijd met zelfreflectie. Daarvoor krijg je in onze workshop alle ruimte.

Herken je deze behoefte? Kijk dan op onze website (training “Meer invloed voor HR-managers”) of neem meteen contact met me op: 06-11199841

Over Trail of Life

Trail Of Life ondersteunt je bij het uitstippelen van je route voor Veranderen als voor Interactie en Beïnvloeding. Wil je meer van en over ons weten, neem dan contact op voor de mogelijkheden van 1-op1-, small group- en groepstrainingen.
Je kunt ook direct bellen naar Laurens: 06-1119841.

Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de trainingen