Trail of life workshop

Veranderen? Verbeteren? Direct to the point

Wij helpen je de kernvraag te vinden voor jouw eerste stap op pad naar het vervullen van je wensen.

Inleiding

Het kan je overkomen in de privé sfeer maar evengoed op het werk, in je team. Dat vage gevoel dat het niet (meer) loopt zoals je gewend bent, of zoals je graag wilt. Wat is er eigenlijk aan de hand? Je kunt er maar moeilijk je vingers op leggen. En als ik tot actie kom, waarmee moet ik dan beginnen? In een korte sessie van niet meer dan twee uur helpt Trail of Life je de juiste vraag te vinden, als basis voor een geslaagd verbeterproces. Wij helpen je ook het vraagstuk met een positieve insteek te benaderen.

Waarom werken aan de juiste kernvraag voor verandering en verbetering?

Op jouw levenspad en evenzo op het werk verlopen de processen met ups en downs. Van ups kan je genieten (doe je dat ook?). Kleine downs kun je goed overwinnen. Vaak door acceptatie (dat is wat anders dan niets doen). Soms is het ongemak en de onvrede zo sterk dat je er wat aan wilt doen. Maar waar begin ik aan? Waar zit ik eigenlijk mee? Prima vragen. Je doet er goed aan die zo precies en positief mogelijk te beantwoorden, als enige basis voor een geslaagde aanpak.

Voor wie

Voor deze korte en efficiënte workshop melden zich zowel individuen als teams, die in de privé situatie of op het werk zeker willen zijn dat zij met de juiste vraag op pad gaan naar verbetering. Beschouw het als belangrijkste onderdeel van de reflectie die je aanpak succesvol kan maken.
Organisaties kunnen de workshop ook gebruiken om hun teams periodiek de gelegenheid te geven inspiratie op te doen en kwesties preventief bespreekbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat de sessies tegelijkertijd to the point en niet onnodig zwaar worden. Dat is een kunst op zich.

Facts & figures voor de training

Veranderen? Verbeteren? Direct to the point

Individuen of kleine groepen, intensieve workshop van twee uur op nader te bepalen tijd en plaats. Neem contact op voor nadere afspraken.

We werken voor deze workshop met individuen of kleine groepen van circa zes tot twaalf personen. De workshop is intensief en intens, maar je kunt ook rekenen op humor en momenten van ontspanning. Wij zorgen ervoor dat de deelnemers zich veilig voelen en er het maximum uithalen. De workshop wordt gegeven in Amsterdam, maar kan desgewenst ook op locatie van een organisatie plaats vinden.

De training wordt gegeven in Amsterdam.

Investering

Wij beloven dat de kosten van deze workshop beperkt blijven. Ze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en (de plaats en eventuele overige wensen van) de locatie.
Als duidelijk is dat deze workshop het begin is van een traject van meerdere activiteiten berekenen wij alleen de eventuele reis- en accommodatiekosten
De belangrijkste investering blijft vanzelfsprekend je eigen inzet en de wil om positief te werken aan jezelf en de basisvraag voor verandering en verbetering. Je kunt erop rekenen dat wij je daarbij met volle overgave en energie zullen ondersteunen.

Intakeafspraak

Maak een afspraak met docent Laurens van Trail of Life om kennis te maken en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van deze workshop. Dat kan ook via een video afspraak.

Neem contact op om eerst nader kennis te maken.

Programma

Zie hieronder.

Let op onze tarieven!
Het volgen van trainingen loopt meestal behoorlijk in de papieren. Wetende hoe belangrijk de onderwerpen van onze trainingen kunnen zijn voor het vervolg van je levenspad willen wij niet dat de inschrijvingskosten een belemmering zijn. Daarom kiezen wij ervoor de tarieven laag te houden.

Programma

(Klik op de dagdelen hieronder voor meer informatie)
Op jouw levenspad en evenzo op het werk verlopen de processen met ups en downs. Met een mix van theorie en ervaring leren we hoe (meer) te genieten van wat goed gaat en hoe we onze twijfels, gedachten en vragen met een positieve mindset werkzaam kunnen maken voor een succesvolle aanpak.
Trail of Life werkt met een zesstaps model voor succesvolle verandering en verbetering. Reflectie op jezelf en de situatie vormt daarvan het beginpunt. We onderzoeken welke basisvraag naar jouw mening gesteld moet worden om te komen tot verbetering van de situatie. Voor jezelf en voor anderen. Met elkaar redigeren we de vraag to the point, en wel zo dat die het beste uitgangspunt is voor een succesvolle aanpak. Dus bijvoorbeeld niet: “Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig?”, maar “Waar ben ik hier (in dit team, in deze organisatie) in hemelsnaam mee bezig?”, of “Waar ben ik in hemelsnaam nog mee bezig?”. De eventuele feedback van je mede-deelnemers kan hierbij goed van pas komen.

Intakegesprek

Meld je aan voor een intakegesprek voor deze workshop. Je kunt ook direct bellen met Laurens op 06-11199841 of een e-mail sturen naar office@trailoflife.nl.

 • Effectieve twee uurs workshop voor particulieren en groepen
 • Vind de goede vraag als basis voor actie, privé of op het werk
 • Lage kosten, te beginnen met nul euro!

  Direct een vraag stellen?

  Bel met Laurens, één van de Trail of Life guides.
  📱 06-11199841

  Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

  Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

  Bekijk de trainingen

  Andere trainingen en/of coaching van trail of life

  nieuw
  Training

  “Meer invloed als HR-manager”

  • Tweedaagse workshop voor HR-managers en -adviseurs
  • Leer jezelf en je sterke en minder sterke kanten beter kennen en ontdek hoe je je beïnvloedingsmogelijkheden in cruciale casussen groter maakt.
  • De trainingen kunnen nu ook gevolgd worden door small groups en op 1-op-1 basis.
  Training

  “Aanspreken op gedrag met resultaat”

  • Eendaagse training voor particulieren en groepen
  • Gericht op effectieve beïnvloeding, privé of op het werk
  • De trainingen kunnen nu ook gevolgd worden door small groups en op 1-op-1 basis.

  Voor velen de moeilijkste interactie is bij ons te leren: in vier beproefde stappen naar resultaat voor beide partijen.

  Training

  “Effectieve interactie”

  • Tweedaagse training voor particulieren en groepen
  • Gericht op meer succes bij interactie en samenwerken, privé of op het werk
  • De trainingen kunnen nu ook gevolgd worden door small groups en op 1-op-1 basis.

  Krijg een scherp beeld van jouw interactiepatronen en leer hoe je je beïnvloedingsmogelijkheden groter maakt.

  Training

  “Jouw pad naar verandering”

  • Zesdaagse training en coaching voor particulieren
  • Voor een doorbraak in je verandernood, privé of op het werk
  • De trainingen kunnen nu ook gevolgd worden door small groups en op 1-op-1 basis.

  Het is hard werken in de enige training in Nederland, die je een succesvolle aanpak biedt voor je verander-nood en je echt brengt waar je wilt gaan.

  Training

  “Met de goede mindset naar je pensioen”

  • Eendaagse training voor particulieren
  • Helemaal klaar voor de stap naar pensioen
  • De trainingen kunnen nu ook gevolgd worden door small groups en op 1-op-1 basis.

  De grote verandering in je leven komt er aan. Met deze training zorg je voor de goede mindset!

  Coaching

  “Support bij verandering”

  • Voor individuen en kleine teams

  Er zijn lastige situaties waarover je alleen je coach de diepte wilt laten zien, en om advies wilt vragen.

  samen met trail of life zet jij de route uit op jouw pad naar succesvolle verandering