Auteur: Laurens Schrijvers van Zenden

  • Ik geef een 10! Jullie hebben de belofte heel goed waargemaakt. Ik kon in een eerste instantie niet goed voorstellen wat soorten aanbod zouden wij mee maken.
  • Ten eerste was het fijn dat een thema goed en compact behandeld werd, zodat wij kunnen op ons concentreren en verdiepen. Ten tweede vond ik de deel interactiecirkel meest leerbaar om er bewust te zijn hoe/wat ik doe.
    Ik kan eigenlijk niet goed bedenken of er iets was wat minder goed werkte. Jammer dat wij niet elkaar volgende week weer zien!
  • Het kan voor iedereen zeer nuttig ervaren worden. Ook voor de mensen die geen loopbaan heeft. Voor iedereen zou deze bijeenkomst zeer nuttig kunnen zijn. Om een gelegenheid voor jezelf te geven om een nieuwe inzichten te krijgen en je patroon te herkennen. Je voelt je empowered!

Over Trail of Life

Trail Of Life ondersteunt je bij het uitstippelen van je route voor Veranderen als voor Interactie en Beïnvloeding. Wil je meer van en over ons weten, neem dan contact op voor de mogelijkheden van 1-op1-, small group- en groepstrainingen.
Je kunt ook direct bellen naar Laurens: 06-1119841.

Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de trainingen