Auteur: Laurens Schrijvers van Zenden

Wat een prachtige reis hebben we samen mogen maken. Ik heb een erg waardevolle bijeenkomst mee mogen maken. Waarbij jullie mede reisgenoten waren.
Meer algemeen; ik heb genoten. Jullie zijn beide erudiete mannen die wijsheid willen delen en zelf jong als jullie zijn open blijven staan voor gezamenlijk leren en jullie eigen reis daarin. Niet dominant maar steunend. Bereid om te luisteren en te reflecteren. Raadgevend. Mooie mensen.
Los daarvan geef ik jullie een dik verdiende negen (lijkt wel een spelprogramma).

Ik zou alleen jullie belofte anders omschrijven. Nu garandeer je een resultaat als een product. Mijns inziens zit de meerwaarde van jullie aanpak minder in het product maar juist heel erg in het proces. Wat het mij opleverde was een prachtige reis met jullie. Warm, open, verbonden, menselijk, inzichtgevend, openend, doorreis.

Heb ik als resultaat nieuwe energie om door te gaan? Dat vind ik pretentieus. In mijn geval is energie als energie niet het juiste woord. Ik zou zeggen inspiratie om op reis te gaan. Om zwerver te blijven. Om ont-moeting te blijven waarderen en te organiseren.

Ik wil eigenlijk er niet één specifiek element uit halen. Het totaal van het concept werkt. De gezamenlijkheid van het proces werkt. Het is las genieten van een heerlijk diner samen met dierbaren. Springt er dan één gang uit? Of is het het totale proces. Het totale diner. De totale reis. Wat ik mooi vond dat jullie net zo hard meededen als deelnemer. Dat verbindt. Ik vind het zelf erg prettig dat jullie jezelf ook lerend daarin opstelden. Chapeau.

Ik heb een aantal mensen al verteld over deze reis die ik mocht maken. En dat het tijd geven aan jezelf in een erg prettige omgeving heilzaam is. Dat gun ik iedereen. Kortom zeg ik tegen anderen; ga dit vooral zelf ook eens doen.

Over Trail of Life

Trail Of Life ondersteunt je bij het uitstippelen van je route voor Veranderen als voor Interactie en Beïnvloeding. Wil je meer van en over ons weten, neem dan contact op voor de mogelijkheden van 1-op1-, small group- en groepstrainingen.
Je kunt ook direct bellen naar Laurens: 06-1119841.

Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de trainingen