Auteur: Laurens Schrijvers van Zenden

Al meer dan 12 jaar is Laurens bij onze organisatie ‘kind aan huis’. Een grappige woordspeling in deze, gezien de hoge leeftijd van Laurens (die absoluut jong van geest is).

Laurens schakelen we op regelmatige basis in voor een teamtraining over structuur aanbrengen, samenwerking of gedrag. Ook hebben we Laurens al een aantal keer als individuele coach ingezet, voor degenen die zich zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied wilden ontwikkelen. Dit heeft gezorgd voor een prettigere samenwerking wat uiteindelijk weer geresulteerd heeft in een beter resultaat.

Laurens is een hele fijne, rustige persoonlijkheid met een enorme levens- en werkervaring. Hij is een begenadigd spreker en weet op een kalme, intelligente manier zaken uitstekend te verduidelijken. Kan ook snel de vinger op de zere plek leggen. En zet je altijd aan het denken.

Elke keer ben ik weer onder de indruk van zijn passie en kwaliteiten én dat hij op deze leeftijd nog steeds zo gedreven is. Een voorbeeld voor velen!

Over Trail of Life

Trail Of Life ondersteunt je bij het uitstippelen van je route voor Veranderen als voor Interactie en Beïnvloeding. Wil je meer van en over ons weten, neem dan contact op voor de mogelijkheden van 1-op1-, small group- en groepstrainingen.
Je kunt ook direct bellen naar Laurens: 06-1119841.

Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de trainingen