Rodin, de denker
Coaching, Persoonlijke ontwikkeling, Training, Veranderen
Auteur: Laurens Schrijvers van Zenden

Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig?

Dit zou heel goed de titel kunnen worden van een artikelen reeks waarmee oud-collega en goede vriend Jan Sanders onlangs begonnen is.

Hij denkt mee over de ontwikkeling van Trail of Life, ik ben zijn sparring partner voor de inhoud van zijn gedachtengoed. Ik heb met hem samengewerkt in het veld van quality management. Jan is oorspronkelijk een bouwkundige. Welk pad je ook op gaat, je merkt bij hem heel goed dat je je hele leven bouwer blijft. Dat herken je aan zijn procesbenadering en aan zijn warme belangstelling voor de combinatie van esthetiek en ethiek.

Met zijn artikelen hoopt hij mensen te helpen een antwoord te vinden op de titel vraag.

Afstand nemen, nadenken over in welke invloedsfeer en proces je je bevindt, en dit combineren met meer alledaagse vragen zoals de titel vraag. Er zijn meer van die vragen. Je herkent ze ongetwijfeld. En anders hoop ik bijna dat ze nu serieus bij je opkomen. Zeker als je een vaag of dringend gevoel hebt dat je toe bent aan verandering:

  • Ben ik wel bezig met wat ik wil?
  • Ben ik goed bezig?
  • Maakt dit me echt gelukkig?

Kortom ZELFREFLECTIE!

Het is de eerste stap naar verandering! Ook in de verandercirkel die Trail of Life heeft ontwikkeld voor de training “Jouw pad naar verandering”. Zie Jouw pad naar verandering – Trail of Life

Houd zo’n vraag jou ook bezig en wil je er alvast een gesprek over hebben, bel me: 06-11199841

 

Afbeelding: aonking.com

Over Trail of Life

Trail Of Life ondersteunt je bij het uitstippelen van je route voor Veranderen als voor Interactie en Beïnvloeding. Wil je meer van en over ons weten, neem dan contact op voor de mogelijkheden van 1-op1-, small group- en groepstrainingen.
Je kunt ook direct bellen naar Laurens: 06-1119841.

Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de trainingen