Jan Sanders
Veranderen
Auteur: Laurens Schrijvers van Zenden

Reflecties van een senior

In een eerder blog (zie hier) kondigde ik het al aan: stukken van Jan Sanders waarin hij reflecteert op een aantal kernvragen in het leven en in het werk.

Dat raakt de essentie van de veranderingsbenadering van Trail of Life. Mensen die zich tot ons wenden om steun bij verandering hebben zich bijna zonder uitzondering bezig gehouden met de vraag of zij wel goed bezig zijn. Hoe krachtiger het NEEN antwoord op die vraag is, hoe sterker het verlangen naar wezenlijke verandering.

Jan Sanders is een bouwer in hart en nieren. Dat werd duidelijk toen we vroeg in de negentiger jaren voor het eerst samen werkten, als adviseurs op het terrein van Total Quality Management. Toen een nieuw vakgebied, nu gemeengoed in alle sectoren van de industrie en daarbuiten.

Werken aan Total Quality Management betekent meestal ingrijpend veranderen, op organisatie-, team- en persoonsniveau. In zijn eerste blogs gaat Jan in op een drietal kernvragen:

  1. Ben ik bezig met wat ik wil?
  2. Ben ik goed bezig?
  3. Maakt dit me echt gelukkig?

Wat mij betreft een mooie aanvulling op het gedachtengoed van Trail of Life. Aanrader dus!

Over Trail of Life

Trail Of Life ondersteunt je bij het uitstippelen van je route voor Veranderen als voor Interactie en Beïnvloeding. Wil je meer van en over ons weten, neem dan contact op voor de mogelijkheden van 1-op1-, small group- en groepstrainingen.
Je kunt ook direct bellen naar Laurens: 06-1119841.

Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de trainingen