Uitspraak Geert Wilders
Interactie en beïnvloeding
Auteur: Laurens Schrijvers van Zenden

Ik zet mijn ideeën even in de ijskast?......

Wilders’ uitspraak blijkt ook een onderwerp bij onze Interactie trainingen

We zijn alweer twee maanden verder na de verkiezingen en de pogingen om een rechts kabinet te vormen hebben met het vertrek van Omzigt vooral verwarring opgeleverd. De vraag is bijvoorbeeld of de staatsrechtelijke bezwaren door eerdere uitspraken van Wilders intussen nu wel of niet zijn weggenomen? Hoeveel geloof kun je hechten aan zijn uitspraak dat hij zijn ideeën wel even in de ijskast zou zetten?

Dit blijkt ook in onze Interactietrainingen pittig oefenmateriaal te zijn.

Onze Interactietraining, wat is de kern?

Succesvol veranderen en verbeteren, daar gaat het om bij Trail of Life. Jezelf leren kennen, werken aan jezelf en vooral aan de interactie met anderen en met jezelf, is een cruciaal onderdeel. Sociale vaardigheden blijven belangrijk. In deze tijden van door techniek overheerste communicatie misschien wel meer dan ooit.

Maar hoe werkt de interactie tussen mensen eigenlijk? En hoe vergroot jij je beïnvloedingsmogelijkheden?

Zie ook: Effectieve interactie – Trail of Life

Gereedschap en oefenen

Als gereedschap gebruiken we de Interactiecirkel van Cuvelier.

Zie ook: het Basismodel van Interactie

Dat model biedt zoveel inzicht in jouw sterke en minder sterke kanten van interactie, dat je meteen weet waaraan je met voorrang moet werken. Voor verdieping worden ook voorbeelden uit de actualiteit aangedragen. Zoals de ijskast-uitspraak van Wilders: hoe moet je die nu duiden met behulp van de Interactiecirkel?

Foto: De Volkskrant

Over Trail of Life

Trail Of Life ondersteunt je bij het uitstippelen van je route voor Veranderen als voor Interactie en Beïnvloeding. Wil je meer van en over ons weten, neem dan contact op voor de mogelijkheden van 1-op1-, small group- en groepstrainingen.
Je kunt ook direct bellen naar Laurens: 06-1119841.

Heel veel veranderingen in ons leven, zowel klein als groot, bereiken we door eigen inspanning.

Trail Of Life ondersteunt je in jouw concrete stap naar verandering. We hebben diverse trainingen ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de trainingen